Харків’янин зберігав удома дитячу порнографію

У чоловіка вилучили комп'ютер і телефон.

Чоловікові може загрожувати в’язниця.

Співробітники поліції викрили 27-річного жителя Харкова в одержанні доступу та зберіганні заборонених файлів зі сценами дитячої порнографії. 31 січня у нього вдома провели обшук, під час якого вилучили комп’ютер і мобільний телефон. Техніку відправлять на експертизу, потім чоловікові оголосять підозру.

«Після накладення арешту на вилучені речі та проведення ряду експертиз буде вирішене питання щодо повідомлення порушнику про підозру за ч. 1 ст. 301-1 (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Санкція статті, за якою чоловікові готуються оголосити підозру, передбачає до шести років тюрми та позбавлення права займати певні посади або займатися певною роботою до трьох років.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області Фото: ГУ Нацполіції у Харківській області ПопереднійНаступний

Як писав KharkovNEWS.info, житель Харківської області знімав порно з неповнолітніми. Чоловік створив закритий Telegram-канал із порнографічними відео.

Джерело

Новости Харькова