Двоє підлітків з Харківського району побили пенсіонера

Напад стався у Мерефі.

Підлітки побили та пограбували перехожого.

27 травня близько 22:00 у місті Мерефа Харківського району стався напад на 71-річного чоловіка. Слідчі встановили, що двоє підлітків наздогнали пенсіонера та перегородили йому шлях. Один зловмисник став світити чоловікові в обличчя ліхтариком, інший — бити. Чоловік упав. Після цього нападники забрали його барсетку, де було близько 13 000 гривень, мобільний телефон і документи, й утекли.

«За два дні співробітники сектору кримінальної поліції викрили нападників. Ними виявились місцеві мешканці 15 та 16 років. Зловмисники забрали собі гроші та мобільний телефон, а документи спалили», — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

У четвер 15 червня слідчі оголосили підліткам підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій) і ч. 1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають до 15 років ув’язнення. Наразі вирішують питання щодо обрання зловмисникам міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Фото: ГУ Нацполіції у Харківській областіФото: ГУ Нацполіції у Харківській областіФото: ГУ Нацполіції у Харківській області

Як писав KharkovNEWS.info, харків’янина побили та вивезли у Журавлівський гідропарк. Жертві вдалося утекти, після чого він звернувся до поліції.

Джерело

Новости Харькова