Бійці ДСНС врятували трьох людей під час пожеж на Харківщині

Дві літні жінки та чоловік ледь не вчадили у диму.

Причиною двох пожеж стало коротке замкнення.

Близько 2:35 на вулиці Академіка Вальтера в одній з квартир сталося коротке замкнення пральної машини. Це не призвело до пожежі, проте спричинило сильне задимлення. Бійці ДСНС врятували із задимленої зони 82-річну жінку.

Майже водночас трапилась пожежа у підвалі будинку на вул. Нікітіна у Харкові. Там горів матрац на площі 1 кв.м. Вогонь мешканці ліквідували самотужки. Проте у задимленому підвалі вогнеборці виявили 42-річного чоловіка, який отруївся чадним газом. Його відвезли до лікарні.

Ще одну людину врятували у п’ятницю, під час пожежі у селі Квітневому Близнюківської громади. У приватній оселі горів диван та домашні речі на площі 16 кв.м. У задимленому приміщенні рятувальники знайшли 70-річну жінку, яка за станом здоров’я не могла самостійно пересуватися, і негайно винесли на свіже повітря, врятувавши життя. Причиною цієї пожежі стало коротке замкнення електричного подовжувача, який живив електрообігрівальний пристрій.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові на жінці загорівся одяг через необережність при поводженні з вогнем. 75-річну жінку ушпиталили.

Джерело

Новости Харькова