Затримали харків`янина, який стріляв у подружжя

Зловмисника затримали.

Подружжя виходило з автівки у центрі міста, коли почалася стрілянина.

5 вересня слідчі оголосили підозру 26-річному чоловіку, який влаштував у Харкові стрілянину. За даними слідства, чоловік був раніше судимим. Удень 8 серпня на вулиці Куликівській відкрив вогонь із пістолета по машині, з якої виходили чоловік із жінкою. Вони сховалися в автівку. Зловмисник утік, однак пізніше його викрили.

«Чоловік стріляв по елітному автомобілю, в той час як з нього виходило подружжя. Чоловік та жінка швидко зреагували та сховались в автівці. Транспортний засіб зазнав пошкоджень», — повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Чому чоловік стріляв у подружжя, встановлюється.

Підозру чоловікові сформували за 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням спеціально пристосованого предмета для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Зловмиснику вже обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Його затримали до 3 листопада включно.

Як писав KharkovNEWS.info, харків’янину, який стріляв біля багатоповерхівки, оголосили підозру. 37-річний чоловік вистрелив у вікна сусіда через конфлікт.

Джерело

Новости Харькова