На пожежі у Харкові загинув чоловік

Удень горів двоповерховий будинок.

Один чоловік загинув, двох людей урятували.

Удень 22 квітня у двоповерховому будинку по вулиці Академіка Богомольця, 63 у Харкові сталася пожежа. Повідомлення про займання рятувальники отримали о 13:46. За адресою вирушили два відділення вогнеборців на автоцистернах та автодрабині. На момент їхнього прибуття горіли домашні речі у кімнаті квартири на другому поверсі. Вогонь охопив сім квадратних метрів площі. На місці пожежі знайшли тіло 45-річного чоловіка. У квартирі поряд перебували чоловік і дитина, вогнеборці врятували їх.

«Під час проведення розвідки в осередку пожежі виявлено тіло загиблого чоловіка 1979 року народження. В сусідній квартирі знаходився інший чоловік з дитиною, які не могли самостійно подолати задимлену зону. Рятувальники негайно вжили заходів щодо їх порятунку. Завдяки оперативним діям вогнеборців людей вчасно вивели назовні, вони не зазнали жодних травм», — розповіли у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Пожежу загасили о 15:22. Причину її виникнення встановлюють.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові горів дев’ятиповерховий будинок на Салтівці. Із нього евакуювали 15 людей, зокрема дітей. Вогнеборці врятували кошеня.

Джерело

Новости Харькова