За рік стало відомо про смерть випускника харківського університету в Маріуполі

Лейтенант Іванніков обороняв "Азовсталь" у складі полку "Азов".

Випускник НЮУ Володимир Іванніков загинув ще минулого року в Маріуполі.

15 квітня він допомагав пораненому побратиму на території «Азовсталі» і потрапив під авіаційний удар. Зараз його загибель змогли підтвердити.

За інформацією вишу, Володимир Іванніков народився 1968 року у місті Бердянськ, там закінчив школу. Потім навчався у професійному технічному училищі Харкова. Згодом його мобілізували, він служив в Афганістані. Після завершення служби Іванніков вступив до прокурорсько-слідчого факультету №1 Національної юридичної академії України. У Харкові Володимир Іванніков одружився, виховував трьох дітей. Працював у прокуратурі, державній виконавчій службі, а також займався приватною практикою.

«Колеги поважали Володимира Іваннікова за високий професіоналізм, відданість справі та ділові якості. Він захищав права людей міста Бердянськ та усієї Запорізької області», — розповіли в університеті ім. Ярослава Мудрого.

З 2014 року Володимир Іванніков допомагав Збройним силам України й добровольцям у Бердянську. У 2015 році добровільно долучився до полку «Азов», брав участь у Світлодарській операції. Був призначений офіцером штабу полку «Азов», відповідав за юридичний напрямок.

Під час повномасштабного вторгнення лейтенант Іванніков обороняв Маріуполь, був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Поховали Володимира Іваннікова у Києві на Байковому кладовищі.

Володимир Іванніков. Фото: НЮУ ім. Ярослава Мудрого

Як писав KharkovNEWS.info, 31 березня у Валківській громаді попрощалися із захисником Сергієм Грозем. Він помер від отриманих на війні травм у шпиталі. 

Джерело

Новости Харькова