З палаючих будинків у Харкові бійці ДСНС вивели понад 50 осіб

200 рятувальників гасили пожежу.

Увечері 9 лютого через атаку безпілотників на Харків та влучання в АЗС у Немишлянському районі горіли 14 приватних житлових будинків.

БПЛА влучили по житловим кварталам та цивільній інфраструктурі. Площа пожежі склала близько 3700 кв.м., горіло складське приміщення на площі 400 кв.м. Крім того, сталася масштабна пожежа на об’єкті цивільної інфраструктури.

«️На місці ліквідації наслідків ворожих ударів від ДСНС працювало 200 рятувальників та 38 одиниць техніки. З житлових будинків приватного сектора було врятовано 4 особи з них 2 дітей та евакуйовано 50 осіб. Вогнеборці запобігли розповсюдженню полум’я на житлові та інші будівлі», — розповіли в обласному управлінні ДСНС.

Наразі триває ліквідація пожежі та розбори конструкцій житлових будинків.

️Як писав KharkovNEWS.info, окупанти завдавали ударів безпілотниками типу «шахед» з Бєлгородської області із 22:46 9 лютого. Один із безпілотників влучив в АЗС, загорівся приватний сектор у Немишлянському районі. Близько 50 чоловік довелося відселити. В одному будинку у Харкові Росія убила цілу сім’ю, найменшій дитині було пів року

Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС Фото: ДСНС ПопереднійНаступний

Джерело

Новости Харькова