У Великому Бурлуку від обстрілу у власній квартирі загинули матір із донькою

Рятувальники діставали людей із-під завалів.

Під час обстрілу селища Великий Бурлук загинули п’ятеро людей, ще п’ятеро постраждали.

Серед загиблих — три жінки віком 74, 54 і 27 років та двоє чоловіків у віці 41 і 53 роки. Постраждалі — два 60-річних чоловіки, 55-річний чоловік, 65-річна і 49-річна жінки.

За інформацією начальника слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова, дві загиблі були матір’ю з донькою. Чоловік доньки постраждав. Також постраждала медсестра, її чоловік загинув.

«Матері було 74 роки. А доньці 54, це її чоловік серед поранених в лікарні. Отримав вибухову травму, забій хребта і найстрашніше — втратив рідних. Ще одна з постраждалих — медсестра районної поліклініки, її теж врятували вчора. Жінка вижила, їй надають допомогу. Але її чоловік загинув. У квітні йому мало б виповнитися 54 роки», — розповів Болвінов.

Начальник слідчого управління повідомив, що з початку війни у Харківській області загинули 2406 людей, зокрема 86 дітей.

Фото: Сергій Болвінов

Як писав KharkovNEWS.info, окупанти обстріляли Великий Бурлук у середу 14 лютого. Після 16:00 вони вдарили по селищу ракетами С-300. Ракети влучили у двоповерховий житловий будинок і ще один поряд. 

Джерело

Новости Харькова