У Харкові закривається пункт благодійної допомоги

"Ясна річ" плнує відкритися у форматі магазину, як раніше.

З першого серпня на Полтавському шляху припиняє роботу пункт допомоги у крамниці «Ясна річ».

Цього тижня волонтери планують роздати останні речі, і вже з наступного вівторка тут не будуть приймати клієнтів. На даний час речі також не треба приносити.

«Крамниця «Ясна річ» як пункт допомоги — зачиняється. Ми маємо надію, що через деякий час ми відкриємося, але вже як справжня крамниця, яку всі ви пам’ятали  і запрацюємо. Наразі речі ми не приймаємо. На цьому тижні ми роздамо людям речі, які в нас ще є, і трохи згодом відвантажимо допомогу нашим незмінним партнерам та друзям. Ми вдячні кожному, хто мав змогу і передав нам речі  і всі вони потрапили до тих, хто цього потребував найбільше. Ми дякуємо нашим незламним волонтерам і дякуємо волонтерським організаціям за співпрацю», — повідомили на офіційних сторінках «Ясної речі».

Нагадаємо, до початку повномасштабної війни «Ясна річ» працював як благодійний магазин: приймав непотрібні речі і передавав їх нужденним. Гроші від реалізації частини одягу, книг і предметів домашнього начиння жертвували на громадські проєкти. Сюди можна було принести непотрібні речі, але в хорошому стані. Тут їх приймали, сортували. Також у березні 2018 року в магазині відкрився перший стаціонарний пункт прийому вторсировини від «Kharkiv Zero Waste: кампанії за ресайклінг».

«Ясна річ» знаходилася за адресою: вул. Полтавський шлях, 6А.

Джерело

Новости Харькова