У Харкові встановили новорічну ялинку

Ялинку змонтували на 20 днів раніше, ніж минулого року.

У Харкові встановили новорічне дерево.

Через загрозу обстрілів у Харкові другий рік поспіль не встановлюють ялинку на майдані Свободи. Усі святкування проходять в безпечному місці — метрополітені. У п’ятницю 17 листопада новорічне дерево з’явилося на станції «Університет». Монтаж проводили співробітники Центральному парку.

«Оздоблення станцій метро святковими прикрасами триває. На «Університеті» наші працівники змонтували новорічну ялинку. До війни ця красуня тішила відвідувачів Дитячого парку», — розповіли у Центральному парку.

Нагадаємо, минулого року через війну у Харкові не вдалося провести новорічні заходи у традиційних місцях — на майдані Свободи або у Центральному парку. Тому у міськраді вирішили перенести ялинку на платформу станції метро «Університет». Новорічне дерево встановили 7 грудня. Висота ялинки складала п’ять метрів і 50 сантиметрів. Харків відзначав Новий рік під землею.

Як писав KharkovNEWS.info, Харків почав готуватися до Нового року. У перший тиждень листопада на станціях харківського метрополітену почали встановлювати новорічні прикраси — гірлянди та візерунки. Прикрашати метро стали зі станції «Наукова». До початку зими новорічні прикраси з’являться на п’яти станціях метрополітену.

Джерело

Новости Харькова