У Харкові відкорегували мережу автобусних маршрутів

Рішення ухвалив виконком.

У Харкові діють 113 автобусних маршрутів.

6 липня виконавчий комітет Харківської міської ради упорядкував роботу автобусів. Відповідне рішення опубліковане на сайті Харківської міськради.

«З метою впорядкування роботи міського автомобільного пасажирського транспорту загального користування, удосконалення якості транспортного обслуговування населення, на виконання законодавства України з безпеки пасажирських перевезень на автомобільному транспорті, на підставі ст. ст. 6, 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Харківської міської ради вирішив внести зміни до рішення виконавчого комітету Харківської міської ради від 13.07.2011 № 523 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування» (зі змінами), виклавши додаток у новій редакції», — заначено у тексті рішення.

Згідно з документом, усього у Харкові затверджені 112 автобусних маршрутів зі звичайним режимом руху та один — з режимом руху «Маршрутне таксі» (від вулиці Одеської до вулиці Радіотехнічної у селі Перемога).

 

 

Перелік: Харківська міськрада

Як писав KharkovNEWS.info, із 4 липня заборонений проїзд бульваром Юр’єва (від проспекту Петра Григоренка до вулиці Харківських Дивізій). Транспорт не зможе пересуватися цією ділянкою майже три місяці — до суботи 30 вересня.

Джерело

Новости Харькова