Із-під завалів будинку на Харківщині дістали тіло чоловіка

Ворог обстріляв Вовчанськ.

Росіяни поцілили по житловому сектору.

У суботу 27 квітня уранці російські загарбники обстріляли місто Вовчанськ у Чугуївському районі. Під обстріл потрапив житловий сектор. Під завалами одного з приватних будинків рятувальники виявили тіло 67-річного чоловіка. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстріляли медкомплекс у Харкові, де знаходилося понад 1000 людей

«З-під уламків одного зі зруйнованих приватних житлових будинків рятувальники деблокували тіло чоловіка 1956 року народження», — розповіли у ДСНС.

За інформацією начальника Слідчого управління Головного управління Нацполіції Харківщини Сергія Болвінова, попередньо встановлено, що росіяни били по Вовчанську з танка.

«Росіяни вбили його у власній хаті. Цей чоловік не дожив буквально кілька тижнів до свого 68-річчя. Його тіло дістали з-під завалів будинку. Попередньо вважаємо, що ворог вдарив по Вовчанську з танка. Поліція працює на місці», — зазначив Болвінов.

Як писав KharkovNEWS.info, 26 квітня ворог вдарив з артилерії та мінометів по 15 населених пунктах Харківської області, ще шість потрапили під авіаційний удар. За добу загинула одна людина та постраждали — восьмеро. Загиблий — житель Вовчанська, по місту окупанти били о 22:00.

Джерело

Новости Харькова