Росіяни поранили двох чоловіків та обстріляли дитсадок на Харківщині

Окупанти застосовували дрони, КАБи та РСЗВ.

Кількість постраждалих внаслідок влучання дрону у вантажівку у Вовчанську збільшилась до двох осіб. 

Нагадаємо, напередодні о першій дня у Вовчанську ворожий FPV-дрон влучив у вантажний автомобіль. За уточненими даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, поранення дістали два цивільних водія 53 та 59 років, вони госпіталізовані до медичного закладу.

Об 11:20 окупанти двічі обстріляли КАБами дитячий садочок «Дзвіночок» у Вовчанських Хуторах Чугуївського району. 

Близько 22:00 ворожі війська обстріляли Нечволодівку. О 17:30 — Слобожанське з РСЗВ. Без постраждалих.

О 12:50 у Куп’янському районі, селі Благодатівка внаслідок обстрілу з РСЗВ пошкоджено 20 господарчих споруд. О 10 годині внаслідок обстрілу сталася пожежа, пошкоджено приватне домоволодіння, господарчу споруду. О 22:07 ворог знову обстріляв Благодатівку. Пошкоджено приватні домоволодіння. Без постраждалих.

Як повідомили у Нацполіції, близько 11:45 ворожа керована авіабомба влучила в лісосмугу у Боровій. У Білому Колодязі близько 13:10 російський дрон влучив у цивільний автомобіль. Внаслідок обстрілу водій отримав поранення та був доставлений до лікарні.

Минулої доби артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та інші. Авіаційних обстрілів зазнали Стрілеча, Синельникове, Вовчанські Хутори.

За даними Генштабу, за минулу добу на Куп’янському напрямку ворог 13 разів атакував наші позиції в районі Кислівки, Берестовому, Копанки. 

Як писав KharkovNEWS.info, російський дрон поцілив у вантажівку на Харківщині. Окупанти запустили безпілотник по Чугуївщині.

Джерело

Новости Харькова