Помер поліцейський, який постраждав через дронову атаку на Харків

Олександру Іванову сьогодні мало б виповнитися 45 років.

Поліцейський документував наслідки обстрілу у Новобаварському районі, коли окупанти здійснили повторний удар.

У п’ятницю 26 квітня помер співробітник поліції Олександр Іванов, який отримав важкі поранення під час дронової атаки на Харків 4 квітня. Чоловік переніс декілька операцій, однак його серце не витримало. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Харківщини.

«Олександр з колегами оперативно виїхали документувати наслідки влучання. Проте через 40 хвилин російські військові знову вдарили по житлових будинках. Тоді загинули троє рятувальників, полковник поліції отримав тяжкі поранення. Поліцейський весь цей час перебував на лікарняному, переніс декілька операцій», — розповіли у поліції.

Сьогодні, 27 квітня, Олександру Іванову мало б виповнитися 45 років.

Як писав KharkovNEWS.info, уночі 4 квітня росіяни здійснили дронову атаку по Харківщині. На регіон спрямували 15 «шахедів», частину із них збила протиповітряна оборона.

У Харкові під обстріл потрапив Новобаварський район. Був пошкоджений багатоквартирний житловий будинок. Коли на місці працювали екстрені служби, стався повторний удар. Унаслідок нього загинули троє співробітників Держслужби України з надзвичайних ситуацій, постраждали шестеро людей. Загиблі співробітники ДСНС — це 52-річний Владислав Логінов, 32-річний Сергій Байдалінов та 41-річний Володимир Матюшенко.

Через влучання російського безпілотника в інший будинок, 14-поверховий, загинула 69-річна жінка. Також під удар потрапив Салтівський район, там люди не постраждали.

Усього у той день загинули чотири людини, ще 12 людей постраждали (зокрема, поліцейський і медсестра).

Джерело

Новости Харькова