У Харкові побили сина колишнього мера

Чоловік знаходиться в реанімації.

У Харкові невідомі напали на підприємця Олексія Шумілкіна, сина колишнього міського голови Володимира Шумілкіна та зятя впливового бізнесмена та політика Юрія Сапронова.

Відео побиття з’явилось на деяких телеграм-каналах у суботу 15 жовтня. На ньому видно, що двоє чоловіків біжать на зустріч третьому, збивають його з ніг на тротуар та кілька секунд б’ють руками і ногами, а потім ідуть. Поява цього відео обурила тестя постраждалого, Юрія Сапронова. Він підтвердив сам факт побиття, але засудив публікацію відео.

«Завдяки «джерелам у правоохоронних органах» (навіщо, правоохоронні органи, ви даєте це ЗМІ? Прикольно? Побиття? Реанімація?) деякі ЗМІ і ТК опублікували відео жорстокого нападу та побиття мого зятя, Олексія Шумілкіна. «Дякую». Бог вам суддя», — написав Юрій Сапронов на своїй сторінці у Facebook.

Бізнесмен пообіцяв помститися нападникам.

«Коли знайду, відповідь буде жорсткішою, ніж ваш напад», — пригрозив злочинцям Сапронов.

Олексій Шумілкін (ліворуч) з дітьми, дружиною, тещею і тестем. Фото: Юрій Сапронов/Facebook

Він також підтвердив, що Олексій Шумілкін знаходиться в реанімації.

Олексію Шумілкіну — 38 років, він — старший син колишнього голови Харківської міськради Володимира Шумілкіна. Олексій володіє кількома компаніями, у тому числі в аграрному секторі. Він одружений зі старшою донькою Юрія Сапронова Катериною, пара виховує двох синів та дочку. У 2020 році Олексій Шумілкін балотувався у Харківську районну раду від «Блоку Світличної», але за результатами виборів депутатом не став. 

Джерело

Новости Харькова