У харківському метро відремонтували протікаючу стелю

Роботи проводили ночами.

Стеля почала протікати на початку лютого.

На станції метро «Спортивна» відремонтували стелю, яка пропускала воду. Через російські обстріли по території неподалік цієї станції відбувся зсув ґрунту, і стеля стала протікати — так причину протікання пояснили співробітники метро. Ремонтувати стелю розпочали на початку лютого, ділянка сходового проходу була перекрита. Ремонт проводили вночі. Наразі усі роботи завершені. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону.

«Що стосується протікання, то у нас ситуація зовсім інша, ніж у столичному метрополітені. Були потужні обстріли, і через ці обстріли були зсуви ґрунту, але наші служби працюють над тим, щоб усе локалізувати. На сьогодні це протікання повністю усунено.  Але ми ведемо роботи у нічний час, аби не заважати пасажиропотоку. Що стосується переходу метрополітені, дійсно, він зачинений. Але він зачинений тому, що там навчаються наші діти у метрошколі. Я нагадаю, що ми облаштували п’ять станцій метрополітену, і там навчаються наші школярі. Тому ситуація така. Так, ми у нічний час продовжуємо роботи, але на сьогодні всі ці негаразди усунені у повному обсязі», — сказав Терехов.

Мер нагадав, що на початку повномасштабного вторгнення у харківському метрополітені ховалися від обстрілів близько 160 000 мешканців. Людей евакуювали по тунелях до Південного вокзалу.

Нагадаємо, містяни помітили протікання стелі на станції «Спортивна» 13 лютого. На сходах утворилася калюжа.

Як писав KharkovNEWS.info, ще влітку у харківському метро закрили міжстанційний пішохідний перехід зі станції «Спортивна» до станції «Метробудівників». Там проводять ремонтні роботи. Перехід поки не відкритий.

Джерело

Новости Харькова