У Харківській області знищили російські безпілотники

Окупанти атакували Україну вночі.

Захисники збили 27 «шахедів» над Україною.

У ніч на 15 березня Росія запустила по Харківській і Донецькій областях сім зенітних керованих ракет С-300 та С-400, одну керовану авіаційну ракету Х-59 — по Полтавській області та 27 ударних безпілотних літальних апаратів типу «шахед» по різних регіонах країни. Дрони летіли з російського міста Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край) і Курської області. Українські військові знищили 27 безпілотників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти атакували безпілотниками Харківський аеропорт

«До відбиття повітряного нападу залучались зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи Сил оборони України, підрозділи радіоелектронної боротьби. В результаті бойової роботи збито 27 «шахедів» у межах Кіровоградської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та областей», — повідомили у Повітряних силах Збройних сил України.

Зазначимо, начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що уночі 15 березня окупанти вдарили по Козачій Лопані «шахедом». У селищі загорівся дах будинку та гараж.

Джерело

Новости Харькова