У Харківській області декомунізують ще одну зупинку

Жителів Куп'янської громади запрошують до громадського обговорення.

Зупинний пункт потрібно «відрізати від Москви».

У Куп’янській міській громаді розпочали громадське обговорення про перейменування зупинного пункту «152 кілометр», що розташований на території громади. Із питанням щодо його перейменування звернулися до Куп’янської міської військової адміністрації у травні Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, у липні та серпні — регіональна філія «Південна залізниця». Зупинний пункт пропонують назвати «Оскіл». Громадське обговорення триватиме до 5 жовтня.

Жителі можуть узяти участь у громадському обговоренні за посиланням тут. У формі потрібно вказати свою електронну адресу та залишити відповідь щодо перейменування.

Також можна надсилати свої пропозиції або зауваження у письмовій формі за адресою — проспект Конституції, 3, Куп’янськ, 63701. Або на електронну пошту: [email protected]. У листі потрібно вказати прізвище, ім’я, по батькові, адресу для фізичної особи або найменування та місце знаходження — для юридичної.

Як писав KharkovNEWS.info, на сесії Первомайської міської ради (Лозівський район) депутати не підтримали рішення щодо перейменування двох зупинних пунктів на залізниці, розташованих на території Первомайської громади. Державне підприємство «Укрзалізниця» просила перейменувати зупинний пункт 872 кілометра на «Квіточ», зупинний пункт 878 кілометра — на «Паризьке».

Джерело

Новости Харькова