У ДТП на Харківщині загинув боєць тероборони

Із військовим попрощаються у Лозовій.

Владиславу Шрамку було 27 років.

У неділю 6 серпня у ДТП загинув військовий із Лозівської громади Владислав Шрамко. Попрощаються із ним 8 серпня на центральному кладовищі у Лозовій.

За інформацією Лозівської міської ради, Владислав Шрамко народився 20 вересня 1995 року у Лозовій. Закінчив місцеву школу. Його згадують як скромну, веселу й товариську людину.

У 2013 році вступив до Української державної академії залізничного транспорту, навчався на спеціальності «машинобудування», потім влаштувався у державну компанію «Укрзалізниця».

Під час повномасштабного російського вторгнення долучився до Збройних сил України. Служив старшим солдатом, стрільцем-оператором механізованого відділення військової частини А7286.

«Спільнота Лозівської  громади в цей гіркий час висловлює щирі співчуття батькам, усім родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка Владислава Шрамка та розділяє їхнє горе. Нехай добрий, світлий спомин про полеглого стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав, любив і шанував Владислава. Слава Герою!», — зазначили у Лозівській міській раді.

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинув очільник «Сили людей» Харківщини. Валерій Поколодний отримав смертельне поранення біля села Кліщіївка у Донецькій області.

Джерело

Новости Харькова