Терехов повідомив, коли почнеться навчання у першій підземній школі

Будівництво майже завершено.

У Харкові завершують оздоблювальні роботи у підземній школі.

Школа під землею з’явиться в Індустріальному районі. За інформацією Харківського міського голови Ігоря Терехова, будівельні роботи вже майже завершили, наразі роблять благоустрій території. Відкрити підземну школу планують наприкінці березня або на початку квітня. Підземні школи хочуть побудувати в усіх дев’яти районах міста.

«Будівництво підземної школи — ми на завершальній стадії, практично завершені будівельні роботи, зараз тривають роботи по благоустрою. Я дуже хочу, щоб з кінця цього місяця або з початку наступного місяця діти мали можливість вже навчатися у справжній школі. Крім цього, ми не припиняємо ці проєкти. Для нас дуже важливо, щоб діти навчалися, і ми будемо будувати такі школи у всіх районах, у нас дев’ять районів. Для нас це дуже важливо», — сказав Терехов в ефірі національного телемарафону.

Як писав KharkovNEWS.info, метрошкола вичерпала можливості та більше не приймає дітей. Аби учні змогли займатися у безпечних умовах під час війни, у місті будують першу підземну школу в Індустріальному районі. Займатися у ній зможуть і школярі, і дошкільнята.

«Житлобуд-1» завершує будівництво школи під землею в Індустріальному районі Харкова, проте у міській раді тільки у березні оголосили тендер.

Джерело

Новости Харькова