Ще 42 тонни будівельних матеріалів передали для відновлення будинків на Харківщині

Допомогу отримають мешканці п'яти районів області та Харкова.

У вантажі мішки з будівельними сумішами і гідроізоляційна плівка для покрівлі даху.

Благодійна організація «Центр волонтерства та захисту» передала Харківській області 42 тонни будівельних матеріалів та сумішей для відновлення приватних та багатоповерхових будинків, які були пошкоджені через війну. Допомогу отримають мешканці найбільш постраждалих через обстріли районів. Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації.

«Розподілили отриману допомогу між Харківським, Богодухівським, Чугуївським, Ізюмським, Куп’янським районами та містом Харків. У такий спосіб ми плануємо відновити постраждалі від обстрілів приватні та багатоповерхові будинки», — розповів заступник голови ХОВА Михайло Харнам.

Десять тонн будматеріалів і сумішей із вантажу вже отримала Роганська громада. Мешканцям нададуть зразки заяв, які потрібно буде заповнити.

Благодійна організація «Центр волонтерства та захисту» допомагає Харківській області з перших днів війни продуктами, медикаментами й будматеріалами. Один із регіональних логістичних хабів цієї організації розташований у Харкові. Цього разу Харківщині надали шпаклівку, клей, цемент та інші матеріали, які необхідні для відновлення будинків.

Фото: ХОВАФото: ХОВА

Як писав KharkovNEWS.info, станом на 8 лютого у Харкові через війну пошкоджені 6116 будівель і споруд, у тому числі 3352 багатоквартирних житлових будинків та 1809 приватних будинків.

Джерело

Новости Харькова