Росіяни знову обстріляли Куп’янськ авіабомбами, є постраждалі (оновлено)

У місті влучили в багатоквартирний будинок.

Сьогодні удень російські війська випустили 12 авіабомб по Куп’янську.

«12 КАБ, ФАБ по Куп’янську з 13.00 до 13.40. Є влучання в житлові будинки, в тому числі двоповерховий, багатоквартирний. Є потерпілі і люди під завалами», — повідомив начальник ГУ Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко.

Близько 13:30 внаслідок обстрілу м. Куп’янськ зруйнований двохповерховий будинок на 2 під’їзди, пошкоджені щонайменше 5 приватних будинків, повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

«Дві жінки із травмами шпиталізовані до медичних закладів, одному цивільному чоловіку надали допомогу на місці. Під завалами можуть перебувати люди», — написав Синєгубов. Поліція разом з ДСНС працюють над розбором завалів.

UPD: Станом на 16:30 з-під завалів будинку деблокували 69-річну жінку, госпіталізована з переломом кінцівки до лікувальної установи. Пошуки продовжуються, під завалами залишаються двоє людей.

За даними прокуратури, одна з авіабомб влучила у двоповерховий багатоквартирний будинок. Отримали поранення дві жінки 88 та 67 років. 

Інша авіабомба також потрапила у будинок. Рятувальники деблокували з-під завалів жінку, вона отримала поранення. Під завалами перебувають ще люди. З інших адрес також відомо про двох поранених чоловіків 69 та 44 років.

У місті є руйнування та пошкодження низки цивільних обʼєктів.

Попередньо, держава-агресор скинула на місто щонайменше пʼять авіабомб.

За день окупанти 10 разів нанесли авіаудари по прикордонних населених пунктах Харківської області.

Як писав KharkovNEWS.info, сьогодні близько 15.00 обстріляли Циркуни у передмісті Харкова, попередньо без потерпілих. Уночі по Куп’янську окупанти били з авіації. По житловій забудові попередньо влучили авіабомбою.

Джерело

Новости Харькова