Росіяни тричі пробували йти в атаку на Куп’янському напрямку

Окупанти били по позиціях ЗСУ з артилерії та авіації.

Українська армія дає відсіч ворогу.

Минулої доби російські окупанти тричі пробували йти в атаку на Лимано-Куп’янському напрямку. Крім того, вони обстрілювали позиції української армії з артилерії та мінометів. Бійці Збройних сил України відбили атаки, окупанти понесли втрати. Про це повідомив в ефірі національного телемарафону заступник командувача Східного угрупування військ ЗСУ зі стратегічних комунікацій Сергій Череватий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія накопичує підрозділи на Куп’янському напрямку для можливого масованого удару

«Також ворог намагався тричі атакувати наші позиції та Лимано-Куп’янському напрямку. 303 рази наніс удари на цьому напрямку по наших позиціях артилерією, три авіаудари. У ході відбиття атак 22 окупантів знищено, 59 поранено. Знищено два міномети, безпілотний апарат і склад з боєприпасами», — розповів Череватий.

Як писав KharkovNEWS.info, Росія підтягнула сили на Лиманському та Куп’янському напрямках і проводить там активні наступальні дії. Обстрілів із боку російських окупантів стало більше. Вони прагнуть перехопити ініціативу на полі бою.

Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні згадав напрямки фронту, де наразі тривають жорсткі зіткнення. Серед них — Куп’янський напрямок. Він зазначив, що українська армія знищить російських окупантів на цьому напрямку, попри їхні плани.

Джерело

Новости Харькова