Росіяни обстріляли Вовчанськ, поранено жінку

За попередніми даними, місто обстрілювали з авіації.

10 лютого вдень росіяни обстріляли Вовчанськ.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телемарафону. За його даними, постраждала жінка 69 років. Медики доправили її до лікарні та надають необхідну допомогу. За попередньою інформацією, місто обстріляли з авіації.

Усього за добу під обстріл потрапили 12 населених пунктів Харківської області, які розташовані поблизу кордону. Постраждали переважно приватні будинки.

«Ворог продовжує обстріли, розтягуючи лінію фронту та наші війська майже по всій лінії кордону, а це 315 кілометрів», — сказав Олег Синєгубов.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник також повідомив про обстріл Богодухівського району. За його даними, пошкодження отримали два двоповерхових багатоквартирних будинки, а також місцеві комунікації.

Як писав KharkovNEWS.info, о 4:00 10 лютого російські окупанти завдали щонайменше 12 ракетних ударів по Харкову та області. Ракетами С-300 били по критичних та інфраструктурних об’єктах. Після обстрілів сталися пожежі, деякі райони Харкова залишилися без електропостачання. Постраждалих унаслідок обстрілів не було. О 10 годині росіяни обстріляли Харківський район. Постраждали 10 працівників підприємства критичної інфраструктури, які опинилися під завалами. 

Джерело

Новости Харькова