Росіяни обстріляли школу-інтернат на Харківщині

Ударів завдали із ЗРК С-300.

Минулої доби Росія била по прикордонних населених пунктах Харківщини.

У Куп’янському районі під обстріл потрапили районний центр і селище Дворічна. Із зенітного-ракетного комплексу загарбники обстріляли школу-інтернат. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Пошкоджено п’ять приватних будинків, господарчі споруди, автомобілі. Також окупанти із зенітно-ракетного комплексу С-300 обстріляли приміщення школи-інтернату. Обійшлося без постраждалих», — розповів Синєгубов.

По селищу Тимофіївка (Богодухівський район) окупанти завдали близько 20 артилерійських ударів. Унаслідок обстрілів пошкоджені чотири приватні будинки.

У місті Вовчанськ Чугуївського району через обстріли пошкоджені два дев’ятиповерхових будинки. В них вибиті вікна і дах. Також пошкоджені десять приватних будинків, гаражі та господарчі споруди. 

У Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області розповіли, що усього минулої доби рятувальники 17 разів виїжджали на перевірку щойно обстріляних окупантами населених пунктів.

Як писав KharkovNEWS.info, на Слобожанському та Куп’янському напрямках загарбники обстріляли 18 населених пунктів у Харківській області.

Джерело

Новости Харькова