Росіяни обстріляли понад 15 населених пунктів на Харківщині

Також ворог висувався на позиції української армії.

По Харківській області били з артилерії, мінометів та авіації.

Минулої доби під російськими обстрілами перебували понад 15 населених пунктів регіону. З артилерійського та мінометного озброєння обстрілювали, зокрема населені пункти Лосівка, Бочкове (Чугуївський район), Красне Перше, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове (Куп’янщина). Росіяни завдали авіаудару по селу Іванівка, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

По Курилівці у Куп’янському районі вдарили о 15:10. Унаслідок обстрілу пошкоджені приватний будинок та електролінія. Постраждалих не було.

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, минулої доби російські військові дев’ять разів наступали на позиції української армії у Куп’янському районі.

«На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 9 атак ворога біля Синьківки та східніше Іванівки Харківської області», — розповіли у Генштабі ЗСУ.

Як писав KharkovNEWS.info, 26 грудня під час обстрілу селища Козача Лопань у Харківському районі постраждав 46-річний чоловік. Його з осколковими пораненнями доставили до лікарні.

Джерело

Новости Харькова