Росія завдала авіаударів по чотирьох населених пунктах Харківщини

У регіоні пошкоджені будинки, виникла лісова пожежа.

Минулої доби окупанти били по Богодухівському, Харківському, Чугуївському та Куп’янському районах.

Авіаційних ударів зазнали населені пункти Козача Лопань, Петропавлівка, Іванівка та Кислівка. Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти штурмують хвилями на Куп’янському напрямку

З артилерії та мінометів були обстріляні Тимофіївка, Ветеринарне, Охрімівка та Петропавлівка на Слобожанському напрямку, Кам’янка, Дворічна, Западне, Новомлинськ, Фиголівка, Кіндрашівка, Красне Перше та Куп’янськ — на Куп’янському.

За інформацією голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, під час мінометного обстрілу села Кучерівка (Куп’янщина) була пошкоджена господарська будівля та машина. У Вільхуватці пошкоджень зазнав приватний житловий будинок і господарчі споруди.

Неподалік села Подоли, розташованому у Курилівській громаді Куп’янського району, виникла лісова пожежа. Як повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, там зайнялася хвойна підстилка. Площа пожежі склала два гектари.

Як писав KharkovNEWS.info, унаслідок ворожих ударів по Харківщині 1 серпня виникло сім пожеж. Шість займань сталося на Куп’янщині, ще одне — на Богодухівщині.

Джерело

Новости Харькова