Росія після втрат перекидає на Куп’янський напрямок колишніх в’язнів

Загарбники поповнюють втрати.

Українські захисники завдали ворогу численних втрат.

На Куп’янському напрямку Росія поповнює свої втрати живою силою. Там воюють регулярні війська окупантів, мобілізовані та колишні в’язні. На час ротації інтенсивність обстрілів поки не відновили, оскільки досі не набрали особовий склад у необхідній кількості. Поновити втрати у техніці також поки не вдалося. Імовірно, зараз в окупантів проходять навчання. Про це повідомила в ефірі національного телемарафону речниця 14-ї окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого Надія Замрига.

«На нашій ділянці фронту ситуація стабільна. Наш ворог поніс численні втрати. Зараз, як кажуть, зализує рани. Спостерігаємо, що отримує поповнення живої сили. Кількісний склад невідомий, але знаємо, що є регулярні війська, є мобілізовані і є люди, які зовсім нещодавно були у місцях позбавлення волі — зеки. Ні, інтенсивність не відновлена. Варто розуміти, що те, що прийшло поповнення, по-перше, це не повний обсяг тих компенсацій, тих втрат, які були у ворога. І по-друге, люди, які ще зовсім недавно були, скажімо, у місцях позбавлення волі, не дуже добрі вояки з першого, п’ятого і навіть 10-го дня. Підозрюємо, що вони проводять якесь злагодження, чомусь вчаться, мабуть, що так», — розповіла Замрига.

Рух окупантів після важких втрат відчувається, але поки що це не атакувальні дії.

Як писав KharkovNEWS.info, Росія терміново перекидає у Харківську область нову бригаду. Російська новостворена 25-та армія, яка мала бути задіяна на фронті не раніше зими, помічена не тільки у Луганській, а й у Харківській області.

Джерело

Новости Харькова