Росія обстріляла Харківщину КАБами і завдала нового удару під час рятувальної операції: є загиблі

Ворог бив по цивільній забудові у Куп'янському районі.

Увечері 7 серпня окупанти завдали ударів по селу Кругляківка.

Близько 18:46 прифронтове село Кругляківка на північ від Куп`янська (за 20  кілометрів) вкотре було обстріляне окупантами. Попередньо, російська армія завдала ударів чотирма керованими авіабомбами. Зайнялися два житлових будинки, на місце виїхали співробітники поліції та бійці ДСНС.

«Росіяни обстріляли чотирма керованими авіабомбами село Кругляківка, що в Куп’янському районі. За попередніми даними, двоє цивільних загинули. Пʼятеро людей були поранені», — повідомив увечері голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов поточнив, що загинули жінка та чоловік, яким було близько 45-ти та 60-ти років. До лікарень доправили двох жінок та двох чоловіків, ще одна жінка отримала медичну допомогу на місці.

Окупанти відкрили вогонь по рятувальниках і поліції. Фото: МВС.

Під час рятувальної операції окупанти знову завдали ударів по Кругляківці, були поранені поліцейські та співробітники ДСНС.

«Постраждали двоє співробітників ДСНС. Вони госпіталізовані, їм надається необхідна допомога. Також була пошкоджена спецтехніка. Загалом було задіяно 10 чоловік особового складу ДСНС і 2 одиниці рятувальної техніки», — йдеться в офіційному повідомленні ДСНС.

За словами міністра МВС Ігоря Клименка, були поранені двоє співробітників Нацполіції 21-го та 24-х років, зокрема слідчий.

Зранку 8 серпня Олег Синєгубов повідомивщо загалом поранень дістали дев’ятеро людей, госпіталізовані перебувають у стані середньої тяжкості, загрози їхньому життю немає.

Як писав KharkovNEWS.info, у першій половині дня 7 серпня російські військові вдарили по селу Кучерівка. Унаслідок обстрілу загинули двоє людей та були поранені — троє. Російська авіабомба влучила у будинок.

Джерело

Новости Харькова