По Харківщині запустили три безпілотники

Обстріл стався вночі.

Минулої доби Росія била по Харківському, Куп’янському, Чугуївському та Богодухівському районах.

Близько 1:50 11 червня російські військові запустили по Богодухівському району три безпілотних літальних апарати Shahed. Під обстріл потрапило цивільне підприємство. Після ударів сталася пожежа. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За інформацією Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, усього за добу виникло п’ять пожеж, спричинених обстрілами, чотири з них — на Богодухівщині, ще одне займання зафіксовано у Чугуївському районі.

У Повітряних силах Збройних сил України повідомили, що українські захисники вночі 11 червня знищили шість іранських ударних дронів у прифронтових зонах Харківщини та Сумщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знову вдарили по аміакопроводу на Куп’янщині

Через удари з боку росіян у Вовчанську (Чугуївський район) пошкоджені три приватних житлових будинки й господарчі споруди. У селі Курилівка (Куп’янський район) пошкоджень зазнав будинок. На щастя, постраждалих унаслідок обстрілів за минулу добу немає.

Загалом учора під обстріли потрапили 13 населених пунктів. На Слобожанському напрямку це — Уди, Стариця, Вовчанськ, Бударки, Нестерне й Мала Вовча. На Куп’янському напрямку били по територіях Петро-Іванівки, Новомлинська, Западного, Масютівки, Кислівки й Табаївки. Окрім того, Кислівка та Котлярівка перебували під авіаударами.

Як писав KharkovNEWS.info, уночі 9 червня російські окупанти масовано обстрілювали Богодухівський район. Ударів завдавали дронами Shahed по об’єктах інфраструктури. Унаслідок обстрілів постраждав 33-річний чоловік, виникли пожежі. Пізніше стало відомо, що під удар потрапили два підприємства. Постраждалий — це чоловік, який перебував на одному з підприємств.

Наступного дня, 10 червня, Росія випустила по Харківщині понад десять безпілотників. Під обстрілами перебували Богодухівський і Куп’янський райони. Через удари загинув 29-річний чоловік, був поранений чоловік 39 років.

Джерело

Новости Харькова