Після важкого поранення біля Бахмута помер командир розвідвзводу з Харківщини

Боєць отримав поранення біля Бахмуту.

Олег Фадєєнко обороняв Харків, звільняв Харківщину та Донеччину.

2 липня від поранення у шпиталі помер Олег Фадєєнко, позивний «Малиш». Йому було 27 років. Фадеєнко був одним із лідерів Харківської центурії, із перших днів повномасштабного вторгнення захищав Харків, брав участь у звільненні Харківської області у складі спецпідрозділу Головного управління розвідки Kraken, потім долучився до третьої окремої штурмової бригади, де був командиром розвідвзводу першого штурмового батальйону. Брав участь у боях біля міста Бахмут, де і був важко поранений.

За інформацією начальника штабу спецпідрозділу Kraken Костянтина Немічева, Олег Фадєєнко до війни розвивав спорт у Харкові, під час повномасштабного вторгнення провів багато успішних операцій на фронті. У нього залишилася родина.

«Малиш зробив великий вклад у розвиток спорту серед молоді у Харкові, популяризацію ножового бою. Він був завжди соціально активною людиною з загостреним почуттям справедливості. Олег боровся з проросійськими силами на вулицях нашого міста. Разом зі своїм колективом з перших днів повномасштабного вторгнення звільняв Харківщину у складі спецпідрозділу KRAKEN. Пізніше брав участь у боях за Бахмут в якості командира розвідвзводу у складі 3 ОШБ, провів багато успішних наступальних і диверсійних операцій. Він був жорстоким до ворогів та опорою для побратимів. Олег був справжнім воїном та лідером, люблячим батьком та чоловіком, патріотом та націоналістом», — розповів Костянтин Немічев.

Попрощаються з Олегом Фадєєнком у вівторок 4 липня у Первомайському. Допомогти родині Олега Фадєєнка можна за номером картки: 5375 4114 2190 8364.

Олег Фадєєнко. Фото: Микола Бакшеєв

Як писав KharkovNEWS.info, на війні загинули троє мешканців Харківщини — Михайло Рибалко, Олександр Стряпко та Єгор Кузьмінов.

Джерело

Новости Харькова