Після ракетної атаки у Харкові увосьме запустили опалення

Через обстріли сталося знеструмлення, яке вплинуло на роботу системи тепломереж.

Співробітники «Харківських тепломереж» розповітрюють стояки та шукають дефекти.

Після останньої ракетної атаки, яка сталася 9 березня, у Харкові увосьме запустили опалення з початку сезону. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Харківські теплові мережі».

За вихідні комунальники усунули 58 дефектів на мережах центрального опалення та гарячого водопостачання, тоді як за увесь тиждень було 87 усунуто дефектів. У вихідні до диспетчерської служби надійшли 274 заявки щодо центрального опалення та 158 — гарячого водопостачання.

Зараз співробітники «ХТМ» розповітрюють окремі стояки та будинки, шукають і локалізують дефекти, що сталися через позаштатний режим роботи системи, відсутність і перепади напруги.

«Всі джерела теплопостачання в роботі. Гідравлічний та температурний режим витримується згідно з нормами. Особливу увагу харківські теплоенергетики приділяють пошуку дефектів та закриттю заявок громадян, які надходять до служби 15-62 та кол-центру», — розповіли у «ХТМ».

Фото: «ХТМ»

Як писав KharkovNEWS.info, Росія завдала масованого ракетного удару по Харківській області 9 березня близько 4:00. Ракетами окупанти вдарили по об’єктах критичної та цивільної інфраструктури, будинках. Після ракетної атаки Харків залишився повністю знеструмленим, по області світло частково було. 

Електропостачання повністю відновили у Харкові 11 березня. Однак метрополітен запустили 12 березня, й потяги в метро вже кілька разів зупиняли. Наземний електротранспорт досі не курсує. Поки що не вдалося повністю відновити мережі передачі електроенергії.

Отключить проверкуПремиальные предложения

Джерело

Новости Харькова