Під час ракетної атаки у Харкові пошкоджені понад 40 будівель

Співробітники комунальних служб закривають вікна у постраждалих будинках.

У Харкові через ранкову ракетну атаку була пошкоджена 41 будівля, 37 із них — житлові.

Комунальники усувають наслідки влучань у Київському, Холодногірському та Слобідському районах: ремонтують побиті покрівлі та вибиті вікна. Загалом, заданими Харківської міської ради, вилетіли або пошкоджені понад 250 віконних рам.

«Працівники «Харківспецбуд», «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» і «Харківжитлобуд» закривають понад 250 вибитих вікон у квартирах і в місцях загального користування. Також вони ремонтують пошкоджені покрівлі житлових будинків», — йдеться у повідомленні.

Як писав KharkovNEWS.info, уранці 29 грудня Харків зазнав наймасовішої ракетної атаки. Під час трьох «серій» росіяни запустили 22 ракети, зокрема С-300 та «Іскандери». Були пошкоджені один із корпусів онкоцентру у Помєрках, цивільні підприємства, депо, газопровід, «Нової пошти».

У парку Машинобудівників у Слобідському районі один зі снарядів не розірвався: співробітники ДСНС витягли його із землі. 

Троє людей загинули, ще тринадцять були поранені. За словами начальника Слідчого управління ГУ Нацполіції Харківщини Сергія Болвінова, загинули двоє слюсарів та начальник дільниці підприємства.

Джерело

Новости Харькова