Під час обстрілів Харківської області поранені двоє людей

Постраждалі — жителі Харківського та Ізюмського районів.

Минулої доби Росія обстрілювала Харківський, Куп’янський, Чугуївський, Богодухівський та Ізюмський райони.

Окупанти били по населених пунктах з артилерії та мінометів. Унаслідок обстрілів постраждали двоє жителів Харківщини. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Село Липці обстріляли з мінометів. За інформацією Харківської обласної прокуратури, був поранений 35-річний чоловік. У селі зруйновані два приватних будинки та автомобіль. Під час артилерійського обстрілу села Першотравневе в Ізюмському районі постраждав 65-річний чоловік.

Також під обстрілом перебував Куп’янськ. Як повідомили у Головному управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, по місту росіяни вдарили касетними боєприпасами вранці 18 червня. Рятувальники зафіксували пошкодження у семи приватних домоволодіннях і двох машинах.

На перевірку місць обстрілів у Вовчанську (Чугуївський район) рятувальники виїжджали учора ввечері. У місті пошкоджена лінія електропередач, щонайменше два будинки й господарчі споруди.

Загалом за добу російські військові обстріляли 22 населених пункти на Харківщині. На Слобожанському напрямку з авіації вдарили по Огірцевому, Бударках і Веселому, з артилерії та мінометів по населених пунктах Велика Писарівка, Гур’їв Козачок, Ветеринарне, Вовчанськ, Бударки, Землянки, Бологівка, Одноробівка, Уди, Стрілеча, Лук’янці та Вовчанські Хутори.

На Куп’янському напрямку під авіаудар потрапила Кислівка. З артилерії і мінометів були уражені населені пункти Красне Перше, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Куп’янськ, Кислівка та Берестове.

Як писав KharkovNEWS.info, під час обстрілу Золочівської громади загинули двоє волонтерів. Російська ракета влучила в автомобіль.

Джерело

Новости Харькова