Опади та сильні пориви вітру. Якою буде погода у Харкові

Уночі переважно мінусова температура, а найтепліший день — у четвер.

На початку тижня у Харкові Укргідрометцентр прогнозує опади та сильні пориви вітру, через який оголошено попередження про небезпеку жовтого рівня.

У понеділок, 5 лютого, хмарно. Вночі невеликий сніг, мокрий сніг. Вдень опади (сніг, мокрий сніг та дощ). На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 9 — 14 м/с; вранці та вдень пориви 15 — 20 м/с.
Температура повітря: вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 1 — 6º тепла. По місту вночі близько 0º,
вдень 3 — 5º тепла.

У вівторок, 6 лютого, хмарно з проясненнями. Вночі сніг та мокрий сніг. Вдень місцями невеликі опади. Слабка хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 — 12 м/с; місцями пориви, 15 — 20 м/с. Температура повітря: вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

У середу, 7 лютого, хмарно з проясненнями. Вночі опади (сніг з переходом у дощ). Вдень невеликий дощ, мряка. Вітер південно-західний, 7 — 12 м/с; вдень місцями пориви, 15 — 20 м/с. Температура повітря: вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 4 — 9º тепла.

У четвер, 8 лютого, хмарно з проясненнями. Вдень невеликий дощ, вітер західний 7 — 12 м/с. Температура повітря вночі 2 — 4 тепла, вдень 4 — 6 градусів вище нуля.

У п’ятницю, 9 лютого, хмарно з проясненнями. Вдень мокрий сніг та дощ. Вітер південно-східний 5 — 10 м/с. Температура повітря вночі -3 — 5 морозу, вдень 0 — 2 градуси тепла. 

Джерело

Новости Харькова