Окупанти вдарили ракетою С-300 по пункту медичної допомоги на Харківщині

Двоє медиків зазнали поранень.

Близько 9 години 17 березня російські війська вдарили ракетою С-300 по Харківській області.

«Тільки що московський патріархат наніс удар ракетою с300 по пункту тимчасової дислокації невідкладної медичної допомоги. Нащастя, без жертв, два медпрацівника легко поранені, пошкоджено автомобіль служби 103. Варвари продовжують воювати зі всім живим», — написав начальник ГУ Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко.

Як повідомили у пресслужбі обласного управління Нацполіції, близько 09:15 росіяни обстріляли село Бугаївка Вовчанської громади. Ворог наніс удар по будівлі, де знаходиться тимчасовий пункт розташування швидкої медичної допомоги. На місці влучання зайнялася пожежа. Пошкоджений одноповерховий будинок з прилеглими будівлями.

«Поранення отримали 36-річний фельдшер та 56-річний водій швидкої. Їх госпіталізували до лікарні Харкова. Також в результаті обстрілу пошкодженні два транспортні засоби», — йдеться в повідомленні.  

Начальник слідчого управління Нацполіціїї у Харківській області Сергій Болвінов пдітвердив, що обстріл Чугуївського району був з боку рф. У фельдшера осколкові поранення ніг та струс головного мозку. Водій дістав поранення обличчя, також струс головного мозку та поранення обличчя. 

У Бугаївці обстріляли пункт невідкладної допомоги. Фото: Олег Синєгубов 

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

За даними Повітряних Сил ЗСУ, у ніч на 17 березня 2024 року російські окупанти ударили 5-ма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині та Донеччині.

Нагадаємо, 15 березня росіяни завдали удару по Золочеву: там пошкоджені лікарня і швидка допомога

Як писав KharkovNEWS.info, росіяни пошкодили будівлю ліцею та газопровід на Харківщині. Окупанти обстріляли близько 15 населених пунктів області.

Фото: Нацполіція Фото: Нацполіція Фото: Нацполіція Фото: Нацполіція ПопереднійНаступний

Джерело

Новости Харькова