Окупанти скинули авіабомбу на Харківську область

Удару завдали по Куп'янщині.

Минулої доби під російські обстріли потрапили понад 17 населених пунктів Харківщини.

Уночі загарбники вдарили по селу Курилівка у Куп’янському районі. Обстріл стався о 00:46. За попередньою інформацією, по селу запустили керовану авіаційну бомбу. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Після влучання у Курилівці зайнявся п’ятиповерховий будинок. Займання виникло на третьому та четвертому поверхах будинку. Вогонь охопив 120 квадратних метрів площі, повідомили у ГУ Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що на Харківщині з авіації також були обстріляні Синьківка, Петропавлівка, Кучерівка, Подоли, Кислівка й Піщане.

Близько 16:00 росіяни вдарили по селу Подоли. Унаслідок обстрілу постраждали 56-річний чоловік, 50-річна та 69-річна жінки. Крім того, понад 17 населених пунктів потрапили під артилерійські та мінометні обстріли.

Як писав KharkovNEWS.info, Росія атакувала Харків шістьма ракетами. Під обстріли потрапили Холодногірський і Шевченківський райони. Постраждала 36-річна жінка та 25-річний чоловік, чоловіка ушпиталили.

Джерело

Новости Харькова