У Харкові посвідчення водія тепер видають в укритті

Адреса сервісного центру МВС не змінилася.

У Харкові відкрили перший в Україні сервісний центр МВС в укритті.

Безпечний простір для громадян (сервісний центр МВС №6341) переїхав до укриття, його адреса не змінилася — вул. Шевченка, 26.

У сервісному центрі облаштували зону очікування, робочі місця, перевезли все необхідне обладнання, оргтехніку та встановили телекомунікаційну мережу.

«Тут працює вісім адміністраторів. Можна отримати чи обміняти посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати транспортний засіб та отримати низку інших послуг. Послуги надають за попереднім записом. Талони доступні через е-запис або в терміналі, який розміщений у сервісному центрі МВС», — повідомили у головному Сервісному центрі МВС.

Для реєстрації на Є-запис необхідно пройти електронну ідентифікацію та зазначити своє прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, е-mail, обрати послугу, сервісний центр МВС, який надаватиме послугу, дату та час із числа доступних. Це можна зробити за посиланням.

Нагадаємо, у Харкові відкрили першу в Україні підземну школу. У ній у дві зміни можуть навчатися 900 учнів. До першого вересня у місті обіцяють збудувати ще кілька аналогічних шкіл.

Джерело

Новости Харькова