Окупанти обстріляли Шевченкове з С-300

Обстріл стався вранці.

За добу постраждали двоє жителів Харківщини.

У понеділок 12 червня російські окупанти завдали удару із зенітного ракетного комплексу С-300 по селищу Шевченкове. Обстріл стався близько 5:30. Унаслідок удару був пошкоджений об’єкт цивільної промисловості й житловий будинок, поранення отримав 33-річний чоловік, Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Окрім того, вранці під обстріл потрапило ще одне село Куп’янського району — Вільхуватка. Там поранений чоловік 40 років.

Минулої доби окупанти били по Харківському, Куп’янському, Чугуївському й Богодухівському районах. У Вовчанську пошкоджені щонайменше два житлових будинки. У Харківському районі вдарили по Липцях та Циркунах. У Липцях зруйнований приватний будинок, у Циркунах — щонайменше десять житлових будинків, гаражі та господарчі споруди. 

За інформацією Генерального штабу Збройних сил України, російські військові обстрілювали Харківщину з авіації, мінометів та артилерії. Під авіаудари потрапили населені пункти Колонтаїв і Берестове. З артилерії та мінометів були обстріляні села на пвіночі та північному сході області: Івашки, Ветеринарне, Стрілеча, Тернова, Стариця, Гатище, Вовчанськ, Кругле, Бударки, Бузове, Чугунівка та Амбарне на Слобожанському напрямку та Кам’янка, Фиголівка, Дворічна, Западне, Кислівка, Табаївка і Берестове — на Куп’янському.

Як писав KharkovNEWS.info, уночі 12 червня росіяни обстріляли селищу Хорошеве у Близнюківській громаді (Харківський район). Це були балістичні ракети. У селищі зруйнований двоповерховий житловий будинок та пошкоджений ще один. На щастя, постраждалих немає.

Джерело

Новости Харькова