Окупанти обстріляли базу відпочинку на Харківщині

По території бази відпочинку влучили російські дрони.

За добу під обстріли потрапили понад 15 населених пунктів Харківщини.

Уночі 26 лютого російські військові обстріляли село Скрипаї у Чугуївському районі. Близько 2:20 по території бази відпочинку, яка не працює, влучили два безпілотники типу «шахед». Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Внаслідок влучання пошкоджено три одноповерхові будинки на території бази. Інформація щодо потерпілих не надходила», — розповів Синєгубов.

За інформацією Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, після обстрілу покинутої бази відпочинку сталася пожежа. Горіли три дерев’яні будинки на площі 90 квадратних метрів та сухостій. ВОгнем пошкоджені чотири сусідні будинки.

О 2:15 росіяни били по Великому Бурлуку. У селищі пошкоджений приватний будинок та автівка.

Загалом протягом доби були обстріляні з артилерії та мінометів понад 15 населених пунктів Харківської області, зокрема Козача Лопань, Стрілеча, Гатище, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка.

По Курилівці (Куп’янщина) вдарили о 14:33. У селі зайнявся приватний будинок. Окупанти застосовували ракети. За кілька хвилин стався обстріл Лосівки (Вовчанщина). Пошкоджень зазнав приватний будинок і господарча споруда. О 15:00 під обстріл потрапив Вовчанськ. Там пошкоджений ангар і господарчі споруди. Куп’янськ-Вузловий був обстріляний о 21:50. У селищі пошкоджений приватний будинок.

Минулої доби російські військові шість разів висувалися атакувати позиції української армії біля двох сіл у Куп’янському районі.

«В зоні відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському напрямку відбито 6 атак противника в районі населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області», — розповіли у Генштабі Збройних сил України.

Як писав KharkovNEWS.info, о 23:00 25 лютого окупанти обстріляли селище Пісочин. Пошкоджень зазнали будівлі підприємства, ангари з зерном, трактор, легкові та вантажні машини. По селищу били двома ракетами С-300 із Бєлгородської області.

Джерело

Новости Харькова