Наслідки обстрілів Куп’янська: одна людина загинула, п’ятеро поранені

Рятувальники дістали з-під завалів тіло жінки.

17 лютого близько 13:30 російська російська авіація скинула керовані авіабомби на житлові квартали Куп’янська.

За даними начальника поліції Харківщини Володимира Тимошко, це були 12 ФАБ і КАБ.

Повторний обстріл міста стався близько 18:40: росіяни скинули на Куп’янськ ще три керовані авіабомби. За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, за день росіяни скинули на місто не менше 18 авіабомб. Попередньо, це були КАБ-500 та КАБ-250.

Внаслідок обстрілу зруйновані три двоповерхові житлові будинки. Пошкоджень зазнали також щонайменше 10 приватних осель. Через вибухи виникли 2 пожежі у будівлях.

На місці працювало близько 60 бійців ДСНС, які врятували з-під завалів 4-х травмованих людей. Постраждалих передали медичним працівникам.

З-під завалів дістали жінку, яку ушпиталили. Фото: Володимир Тимошко

Зокрема, через влучання у двоповерховий багатоквартирний будинок отримали поранення дві жінки 88 та 67 років. За іншими адресами зазнали травм чоловіки 69 та 44 років, повідомили в прокуратурі.

Також з-під завалів будинку деблокували 69-річну жінку, госпіталізована з переломом кінцівки до лікувальної установи. 

Близько 22 години з-під завалів деблокували тіло 55-річної жінки. 

За попередньою інформацією рятувальників, під уламками будівельних конструкцій можливо знаходиться тіло ще однієї людини. Пошукові роботи і розбір завалів тривають.

Як писав KharkovNEWS.info, У ніч на 17 лютого по Куп’янську окупанти били з авіації. По житловій забудові попередньо влучили авіабомбою. Удень росіяни знову обстріляли Куп’янськ авіабомбами,  російські війська випустили 12 авіабомб по Куп’янську.

Джерело

Новости Харькова