Наймасовіша атака на Харківську область: по чому била Росія

Окупанти завдавали ударів різними видами ракет.

Росія атакувала Харків кількома видами ракет. Відомо про 22 удари.

Перші вибухи пролунали близько 5:00 у Київському та Холодногорському районах міста. Було щонайменше вісім «прильотів». Попередньо Харків обстрілювали двома видами ракет — С-300 та крилатими Х-22.

«На даний момент відомо про щонайменше 8 прильотів по місту, але інформація уточнюється. Є певні проблеми з подачею електрики для транспорта, але наші фахівці вже працюють над відновленням електропостачання. Поки ж задіяли тролейбуси на автономному ходу», — повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

Близько 7:00 у Харкові та передмісті пролунали ще кілька потужних вибухів. Жителів закликали перебувати  в укриттях. Ігор Терехов повідомив додатково про чотири прильоти, але згодом пролунали ще вибухи.

Голова Нацполіції Харківщини Володимир Тимошко повідомив про те, що у Харкові пошкоджена лікарня.

«Кончені пошкодили будівлю лікарні в Київському районі. Харків’яни — не ігноруємо сигнали тривоги. Кацапи не люди — б’ють куди завгодно. Бережіть себе!», — написав Тимошко у соцмережах.

О 7:56 Терехов повідомив про третю хвилю ударів по Харкову. Пролунали ще кілька вибухів. Згодом ІГор Терехов повідомив у нацмарафоні, що понівечені бідівлі школи, Нової пошти, промислових підприємств.

Паралельно повідомляється про ранкові вибухи у Києві, Київській області, Запоріжжі та Дніпрі, на Хмельниччині.

Як писав KharkovNEWS.info, перший вибух у Харкові пролунав о 5:01. Було зафіксовано щонайменше вісім ударів.

Джерело

Новости Харькова