На війні загинув десантник із Харківської області

Захисник служив у десантно-штурмовій бригаді.

Миколі Андрєєву було 33 роки.

13 січня біля села Новомихайлівка у Покровському районі Донеччини загинув житель Печенізької громади (Чугуївський район) Микола Андрєєв. За інформацією начальника Печенізької селищної військової адміністрації Олександра Гусарова, військовий жив у селищі Печеніги. У Збройних силах України Микола Андрєєв служив навідником 2-го аеромобільного відділення 1-го аеромобільного взводу 2-ї аеромобільної роти (військова частина А0224, 79 окрема десантно-штурмова Таврійська бригада, дислокується у Миколаєві).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президента просять дати «Героя України» загиблому захиснику із Харківщини

«Микола Анатолійович Андрєєв був призваний на військову службу й направлений для виконання заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави в зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України», — розповів Гусаров.

Микола Андрєєв. Фото: Олександр Гусаров

Як писав KharkovNEWS.info, на Донеччині загинув командир екіпажу розвідувально-ударних безпілотних авіакомплексів 13-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України «Хартія» Вадим Мац. Це сталося у ніч із 26 на 27 грудня 2023 року.

Джерело

Новости Харькова