На війні загинули двоє захисників із Харківської області

Про загибель бійців повідомили у Коломацькій і Кегичівській громадах.

Вадиму Половику було 40 років, Віктору Київському — 47 років.

14 червня неподалік села Новодарівка у Запорізькій області загинув військовий із Коломацької громади Вадим Половик. Він служив командиром механізованого відділення механізованого взводу.

Як повідомили на сторінці Коломацької громади у Facebook, Вадим Половик народився 25 листопада 1982 року у селищі Коломак (Богодухівський район). Навчався у Харківському національному університеті міського господарства ім. О. М. Бекетова.

Більше ніж 15 років працював в управлінні соціального захисту населення Коломацької районної державної адміністрації, обіймав посаду головного спеціаліста. Після ліквідації цього управління завідував сектором з надання соцпослуг у Коломацькій селищній раді. Вадима Половика згадують як патріотичну, щиру та надійну людину. У військового залишився 20-річний син. Про місце та дату поховання у Коломацькій громаді повідомлять пізніше.

«Вадим був справжнім патріотом своєї країни, адже коли агресор пішов повномасштабною війною він відразу мобілізувався до лав Збройних Сил. Завжди усміхнений, веселий, компанійський, щирий, готовий підставити дружнє плече, працьовитий та надійний — так згадують бійця рідні, колеги та друзі. Висловлюємо співчуття рідним та близьким», — зазначили у Коломацькій громаді.

Вадим Половик. Фото: Коломацька громада

Ще один захисник — Віктор Київський. Він народився у 1976 році. Мешкав у селищі Кегичівка (Красноградський район). Захисника поховали сьогодні, 15 червня.

«Депутатський корпус, виконавчий комітет Кегичівської селищної ради та селищний голова Антон Доценко висловлюють щирі співчуття рідним та близьким покійного. У цей важкий час низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною», — зазначили у Кегичівській громаді.

Віктор Київський. Фото: Кегичівська селищна рада

Як писав KharkovNEWS.info, у боях за Україну загинули двоє жителів Харківської області. Ігорю Колихалову було 50 років, Олександру Маліну — 39 років, Ігор Харченко загинув у віці 44 років.

Джерело

Новости Харькова