На стадіоні «Металіст» заборонили проводити матчі Української прем’єр-ліги

Рішення ухвалила Українська асоціація футболу.

Визначені стадіони, де можуть проходити матчі УПЛ під час війни.

Українська асоціація футболу заборонила проводити матчі другої частини сезону Української прем’єр-ліги 2022/23 на обласному спортивному комплексі «Металіст». Про це повідомили у департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

«До нового списку додалися стадіон імені Баннікова у Києві, львівська «Україна», «Гірник» (Кривий Ріг), «Інгулець», «Мінай-Арена», «СКІФ» та рівненський «Авангард». У свою чергу, поєдинки УПЛ не проводитимуться на ОСК «Металіст», «Дніпро-Арені», луцькому «Авангарді» та «Черкаси-Арені», — розповіли у департаменті.

Як повідомили в Українській асоціації футболу, оновлені списки стадіонів команд Української прем’єр-ліги та команд U-19 сезону-2022/2023, де дозволено проводити матчі, затвердили 28 лютого. Їх сформували з урахуванням вимог — «Додаткові заходи безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні серед професіональних футбольних клубів в умовах воєнного стану».

Зазначимо, для команд Української прем’єр-ліги визначили 18 стадіонів, де можуть проходити матчі. Це стадіони у Києві, Львові, Полтаві, Одесі, Ужгороді, Тернополі, Кривому Розі, Рівному, Кропивницькому. Команди U-19 гратимуть на 23 стадіонах.

Стадіони, де дозволили проводити матчі:

Список: УАФ

Стадіони команд U-19, де можна проводити матчі УПЛ:

Список: УАФСписок: УАФ

Як писав KharkovNEWS.info, харківський футбольний клуб «Металіст 1925» вийшов із відпустки 11 січня та розпочав підготовку до другого кола Vbet Ліги сезону 2022/2023 років. Футболісти після зборів полетіли до Туреччини на матчі, повернулися в Україну в середині лютого.

Джерело

Новости Харькова