На Куп’янському напрямку Росія застосовує кращі підрозділи 

Окупанти щодня штурмують позиції ЗСУ.

Українська армія не втратила позицій на Куп’янському напрямку.

Командувач Сухопутними військами Збройних сил України Олександр Сирський розповів про ситуацію на Бахмутському, Куп’янському та Лиманському напрямках. За його словами, на Куп’янському напрямку Росія постійно йде в атаки, туди вона спрямувала найкращі підрозділи. Про це пише Military Media Center.

«На Куп’янському та Лиманському напрямках противник постійно атакує, застосовуючи свої найпрофесійніші підрозділи. Щодня ми відбиваємо на цих напрямках численні штурми. Жодної нашої позиції не втрачено», — сказав Олександр Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти кидають загони спецпризначенців на Куп`янський напрямок

Ситуацію на Бахмутському напрямку Олександр Сирський назвав дуже напруженою. Попри це, українська армія поступово йде уперед і звільняє українські землі. Окупанти обстрілюють позиції ЗСУ з артилерії та мінометів.

«Головна роль у цьому процесі належить штабу угруповання, офіцери якого якраз і проводять аналіз обстановки за багатьма напрямками, готують пропозиції і бойові розпорядження військам. На перший план у наших діях зараз вийшла контрбатарейна боротьба», — розповів Сирський.

Як писав KharkovNEWS.info, 27 липня російські окупанти декілька разів йшли у штурм на Куп’янському напрямку. Українська армія відбила всі штурми та не втратила свої позиції.

Джерело

Новости Харькова