На Харківщині попрощалися з десантником

Роман Хорошун обороняв Харківщину та Донеччину.

Захисникові було 29 років.

27 березня у Дергачівській громаді Харківського району попрощалися із військовим Романом Хорошуном. Захисник служив солдатом у 25-й окремій повітрянодесантній бригаді, мав звання старшого солдата. Роман Хорошун загинув 21 березня у боях на Авдіївському напрямку, під час виконання бойового завдання. Він став на захист України у грудні 2022 року, обороняв на Куп’янському та Авдіївському напрямках.

За інформацією начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка, народився Роман Хорошун у місті Дергачі, закінчив місцевий ліцей №3, мешкав тут більшу частину життя. До початку повномасштабної війни він працював на підприємстві у Харкові.

«Роман Хорошун був відкритою, щирою та доброю людиною, люблячим батьком для своєї доньки та справжнім другом для багатьох із тих, хто його знав. На момент гибелі чоловікові було 29 років. Мешканці міста провели героя в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища», — розповів начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко.

У захисника залишилися дружина, донька та матір.

Як писав KharkovNEWS.info, 27 березня у Зміївській громаді Чугуївського району попрощалися із військовим Віталієм Паращенком. Йому було 46 років.

Джерело

Новости Харькова