На Харківщині компанія пияк вбивала людей і ховала їхні тіла

Чоловіків убили, тіла викинули за територію будинку.

У селі Малинівка Барвінківської громади (Ізюмщина) сталося два убивства.

В одному будинку до батька та сина прийшли гості. Під час вживання алкоголю між двома гостями виник конфлікт. Чоловіки стали битися ногами й руками та кусатися. Один із них, 57-річний уродженець Полтавської області, узяв стілець та почав бити іншого. Потім схопив ручну пилку й перерізав горло чоловікові. Того ж вечора батько з сином допомогли вимити кімнату від слідів крові та винести на вулицю тіло, уранці померлого перенесли на подвір’я поряд, де не було власників.

«Все сталося пізно ввечері, господарі будинку без зайвих запитань допомогли вимити від слідів крові кухню, всі разом винесли тіло на вулицю та продовжили банкет. На ранок компанія таки вирішила сховати труп — його витягли на сусіднє подвір’я, де ніхто не жив, та скинули до підвалу сараю», — розповів начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

Наступного дня батько, син і двоє гостей продовжили пиячити. Пізно увечері до них прийшов сусід. Він і 57-річний уродженець Полтавщини посварилися. Останній узяв стілець та ударив того по голові. Чоловік знепритомнів. Зловмисник продовжив завдавати йому ударів сокирою по шиї та голові. Потім підійшов ще один чоловік і кілька разів ударив непритомного чоловіка у груди, після цього перерізав йому горло. Тіло чоловіка винесли за територію будинку й закидали непотребом. Тіло першої жертви компанії пияк знайшла сусідка, яка не жила удома близько року та повернулася. Іншого вбитого виявили поліцейські.

«Всі четверо сподівалися, що ніхто не дізнається, і їм вдасться уникнути покарання. Господарі знову відмили кухню та, ймовірно, планували продовжувати застілля. Але випадково тіло першої жертви в своєму підвалі знайшла власниця будинку. Жінка не з’являлася там близько року, а коли приїхала, то одразу повідомила до поліції про страшну знахідку. Другого вбитого під купою сміття та старих матраців знайшли вже поліцейські, коли працювали на місці злочину», — повідомив Болвінов.

Правоохоронці допитали чоловіків, вилучили докази та призначили експертизи. Наразі двох зловмисників затримали.

Як писав KharkovNEWS.info, у Харкові чоловік убив сусіда. Вбивство сталося в Основ’янському районі.

Джерело

Новости Харькова