Жителів Харкова запрошують на роботу у комунальне підприємство

Зарплатня складе від 10 000 гривень.

Харківське комунальне підприємство шукає трактористів та слюсарів.

У «Харківблагоустрої» розширюється технічний парк, тому КП шукає співробітників. Підприємство шукає двох трактористів на колісні трактори, одного водія вантажівок «МАЗ» із відповідними категоріями та двох слюсарів-ремонтників автотракторної техніки. Співробітників офіційно працевлаштують, забезпечать спецодягом і обладнанням, обіцяють своєчасно виплачувати зарплатню та надавати соцгарантії. Окрім цього, співробітники зможуть отримати пільги на оплату комунальних послуг. Сюди входить вивіз сміття, гаряча та холодна вода, каналізація, експлуатаційні витрати та тепло (із розрахунку на 21 квадратний метр житлової площі).

«Тракторист і слюсар буде отримувати десь 10 000 гривень, водій — приблизно 11 000. У нас іде класність. Якщо водій першого класу, буде десь 12 000, 11 500. Тракторист — буде зима, сніг, ненормований робочий день, буде більше, десь 12 000, можливо, 13 000. На цю хвилину потрібні поки два трактористи, один водій «МАЗу» і два слюсарі. Десь через місяць потрібні будуть приблизно 20 трактористів. На даний час чекаємо поповнення техніки. Плануємо, що все вийде, і ми розширимося», — розповіли KharkovNEWS.info у КП «Харківблагоустрій».

Охочі влаштуватися до «Харківблагоустрою» можуть телефонувати за номером телефону: (050) 401-51-13.

Як писав KharkovNEWS.info, станом на 21 вересня у Харківській області було відкрито понад 1000 вакансій. Найбільша запропонована зарплатня становила 31 000 гривень. Роботодавці шукають, зокрема, бурильників, кухарів, водіїв та бухгалтерів.

Джерело

Новости Харькова