Житель Харківщини застрелив дружину восьмого березня

Подружжя посварилося у гостях.

Чоловік застрелив дружину під час сварки.

Восьмого березня до поліції звернулася жителька селища Есхар і повідомила, що у неї в будинку вбили подругу. За адресою виїхали слідчі. Вони виявили у будинку тіло 52-річної жінки з вогнепальним пораненням. Як виявилося, жінку застрелив 56-річний чоловік. Подружжя було у гостях, та під час застілля посварилося, і чоловік вирішив застрелити дружину. Він узяв зі свого гаража рушницю, прийшов до будинку, де було застілля, та вистрелив жінці у грудну клітину.

«Слідчі з’ясували, що чоловік разом з дружиною перебували в гостях у своєї знайомої. Під час застілля між подружжям виникла сварка. Після чого чоловік пішов до свого гаража за рушницею. Повернувшись, він здійснив постріл в у грудну клітину дружині. Жінка отримала не сумісні з життям травми», — повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Поліція затримала вбивцю. Чоловікові оголосили підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до 15 років ув’язнення. У неділю 10 березня чоловікові обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як писав KharkovNEWS.info, житель Харківщини задушив пакетом жінку та утримував співмешканку, аби та не здала його. Вбивство сталося у Красноградському районі.

Джерело

Новости Харькова